Du behöver:
. 100 gram smör
. 1 1/2 deciliter strösocker
. 3 deciliter havregryn
. 1 tesked vaniljsocker
. 3 matskedar kakao
. 2 matskedar kallt kaffe eller vatten ( om ni vill ha det i smeten )
. pärlsocker, strössel eller kokosflingor
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser. I smeten får det inte vara några smör klumpar. Rulla smeten till små fina choklad bollar. Rulla chokladbollarna i strösocker eller strössel i en skål. Låt chokladbollarna var i kylen i 15minuter. Dags för severing. Mums.
. 100 gram smör
. 1 1/2 deciliter strösocker
. 3 deciliter havregryn
. 1 tesked vaniljsocker
. 3 matskedar kakao
. 2 matskedar kallt kaffe eller vatten ( om ni vill ha det i smeten )
. pärlsocker, strössel eller kokosflingor
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser. I smeten får det inte vara några smör klumpar. Rulla smeten till små fina choklad bollar. Rulla chokladbollarna i strösocker eller strössel i en skål. Låt chokladbollarna var i kylen i 15minuter. Dags för severing. Mums.
![]() |
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! Den kommer att granskas innan den publiceras