Du behöver:
25 gram smör (smällt)
4 matskedar vetemjöl
1 kryddmått bakpulver
4 matskedar strösocker
2 matskedar kakao
1 ägg
3 matskedar mjölk
2 rutor av någon choklad du gillar
Gör så här:
Häll i mjöl, bakpulver, socker och kakao i en stor kopp, blanda. Ha i ägget och mjölken, blanda noga så det är inga klumpar i smeten. Häll i det smälta smöret, blanda noga. Stoppa i choklad bitarna, ställ sedan in koppen i mikron. Ställ mikron på högsta värmen och sätt klockan på 2 1/2 minuter.
OBS! Ta hjälp av en vuxen med mikron.
När kakan är klar så ta ut den och låt den svalna.
Dags för severing.
25 gram smör (smällt)
4 matskedar vetemjöl
1 kryddmått bakpulver
4 matskedar strösocker
2 matskedar kakao
1 ägg
3 matskedar mjölk
2 rutor av någon choklad du gillar
Gör så här:
Häll i mjöl, bakpulver, socker och kakao i en stor kopp, blanda. Ha i ägget och mjölken, blanda noga så det är inga klumpar i smeten. Häll i det smälta smöret, blanda noga. Stoppa i choklad bitarna, ställ sedan in koppen i mikron. Ställ mikron på högsta värmen och sätt klockan på 2 1/2 minuter.
OBS! Ta hjälp av en vuxen med mikron.
När kakan är klar så ta ut den och låt den svalna.
Dags för severing.
![]() |
Bilden är ifrån |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! Den kommer att granskas innan den publiceras